Petreceri copii Sector 6, in: Timisoara , Iuliu Maniu , Drumul Taberei , Militari , Lujerului , Crangasi , Plevnei , Timisoara , Gorjului , Uverturii , Valea Oltului , Compozitorilor , Prelungirea Ghencea , Valea Argesului ;

Petreceriile cu magician pentru copii se pot organiza acasa, la gradinita, loc de joaca, after-school, in parc, in gradina sau restaurant in Bucuresti si Ilfov.

Un spectacol de magie cu Magicianul Valentino poate fi solutia ideala pentru o petrecere mai mult decat reusita.

Va putem recomanda cei mai buni animatori petreceri copii  Sector 6, atat personaje feminine (printese Disney, Elsa, Anna, Minnie, Daisy, Sofia I, Alba-ca-Zapada, Cenusereasa, Rapunzel, Stefania, Scufita Rosie, etc.

Magicianul Valentino aduce la petrecerea copiilor un spectacol de iluzionism, trucuri, aparitii, disparitii, surprize si multe altele, care te vor purta in Lumea Magica a Misterelor si Iluziilor.

Un spectacol de magie cu un magician pentru copii este comic si interactiv cu participarea directa a copiilor.

Magicianul Valentino aduce la petrecerea copiilor un spectacol de iluzionism ce contine: interactivitate, comedie si bucurie, mister si fantezie.

Un spectacol de magie cu un magician pentru copii este comic si interactiv cu participarea directa a copiilor si pentru petreceri adolescenti,  pretreceri familie si adulti.

Detalii suplimentare si oferte de pret Magician / Animatori Petreceri Copii Sector 6, la telefon sau prin email.

Copyright © 2015 Magic Valentino. Toate drepturile rezervate.