Adauga o noua recenzie

 
 
 
 
 
 
 
Dupa adaugare, recenzia dvs. va fi verificata si dupa publicata in GuestBook.
8 entries.
Zamfir Nicoleta Simona Zamfir Nicoleta Simona from Bucuresti wrote on 8 octombrie 2019 at 2:11 PM:
Am avut parte de un spectacol minunat, amuzant, plin de surprize. Multumim din suflet pentru petrecerea reusita. Recomand cu mare drag🤗
Carmen S. Carmen S. wrote on 9 august 2015 at 5:07 PM:
Magicianul Valentino a incantat 9 copilasi si parintii acestora, prezenti la aniversarea cincinalului baietelului meu. Spectacolul a fost interactiv, copilasii au participat la trucuri. Magicianul a reusit sa le captiveze atentia timp de 50 de minute. Dupa plecarea magicianului, copiii au continuat sa incerce sa faca trucuri 🙂 Recomand cu toata increderea spectacolul sustinut de Magicianul Valentino. Cu siguranta ne vom revedea!!! Felicitari dle. Magician!!!
Maria Maria wrote on 23 iulie 2015 at 11:42 AM:
Momentele de magie sustinute de Valentino au fost foooarte interesante atat pentru piticii participanti la botezul fetiteti mele cat si pentru parintii, bunicii si ceilalti invitati de la petrecere. Implicarea copiilor in actele de magie a reusit sa ii tina foarte atenti. Un bun truc!!
Monica Monica wrote on 22 iulie 2015 at 11:55 AM:
Este al doilea an cand apelam la Magicianul Valentino. Anul acesta fetita noastra erea hotarata sa afle toate secretele, dar ... surpriza.... Magicianul a venit cu foarte multe numere noi si a lasat toata lumea cu gura cascata (inclusiv pe cei mari). Multumim mult si ... ne vedem anul urmator!
Florina Florina wrote on 22 iulie 2015 at 11:52 AM:
Anul trecut am participat la o petrecere de Botez la care a venit magicianul Valentino. Anul acesta am apelat si noi la petrecerea de botez a fetitei noastre tot la Magicianul Valentino. Este o buna alegere pentru o astfel de petrecere deoarece copii se bucurea de un spectacol de magie in timp ce parintii pot sta de vorba sau pot dansa. Multumim Magicianul Valentino!
Pallavi Pallavi wrote on 20 iulie 2015 at 12:36 PM:
Thank you very much Mr.Valentino My daughter enjoyed your show today at her bday party. She is so excited with her magic wand you gifted her and is trying to do the tricks you made her do.she is very happy. Thank you
Violeta Violeta wrote on 14 iulie 2015 at 1:31 PM:
Am un baietel foarte timid, care interactioneaza foarte greu cu cineva. Magicianul Valentino a reusit sa-i capteze atentia si sa-l faca sa zambeasca si sa se bucure alaturi de toti prietenii invitati. Pe parcursul spectacolului baietelul meu la imbratisat pe magician de nenumarate ori. Am fost surprinsa in cel mai placut mod. Recomand cu caldura spectacolele Magic Valentino!
Iulia Anca Iulia Anca wrote on 8 iulie 2015 at 10:24 AM:
Recomand.

Copyright © 2015 Magic Valentino. Toate drepturile rezervate.