Magic Valentino asigura distractia si amuzamentul copiilor la petreceri in Sector 4, iluzionism, animator, magician in sector 4, pentru cele mai reusite petreceri.

Un magician (iluzionist) la petrecere Sector 4 poate sa aprinda imaginatia copiilor si sa ii ajute sa realizeze propriile trucuri.

Cei mici sunt cei mai atrasi de magie. Fiecare isi doreste sa faca cel putin un truc de iluzionism prin care sa apara sau sa dispara un obiect sau o persoana. Iluzionism petreceri copii sector 4, pentru un plus de mister.

Acestia vor fi atat de fascinati de magicianul Valentino incat vor tine minte toate trucurile, vor vrea sa le faca si ei si isi vor reaminti cu placere de acea petrecere la care au participat impreuna cu magicianul.

La fiecare petrecere Sector 4 la care am participat am remarcat cel putin un copil care a vrut sa imi arate propriul truc. Imaginatia celor mici este nemarginita, la fel si dorintele lor de aparitii, disparitii sau transformari. Cu Magic Valentino ai cea mai reusita petrecere pentru copilul tau.

Petreceri Copii Sector 4, in : Oltenitei , Tineretului , Giurgiului , zona Filaret , Brancoveanu , Aparatorii Patriei , Vacaresti , Luica , Obregia , Secuilor , Racovita si restul orasului Bucuresti.

Animatori petreceri copii Sector 4 costumati in: printese Disney, Elsa, Anna, Minnie, Daisy, Sofia I, Alba-ca-Zapada, Cenusereasa, Rapunzel, Stefania, Scufita Rosie, Merida, Belle, Tinkerbell, Zorro, Batman, Spiderman, etc.

Magician, animator, iluzionist sector 4, pentru amintiri de neuitat.

Detalii suplimentare si oferte de pret Magician / Animatori / Iluzionist Petreceri Copii Sector 4, la telefon sau prin email.

Copyright © 2015 Magic Valentino. Toate drepturile rezervate.