Magicianul Valentino este cel mai bun animator petreceri copii Sector 3. Pret Spectacol cu Magician pentru petreceri reusite in Sector 3.

Magicianul Valentino aduce la petrecerea copiilor un spectacol de iluzionism ce contine: interactivitate, comedie si bucurie, mister si fantezie.

Un spectacol de magie cu un magician pentru copii este comic si interactiv cu participarea directa a copiilor. Petreceri copii Sector 3, pentru amintiri de neuitat.

Petreceri copiii Sector 3: Alba Iulia , Prevederii , Salajan , Unirii , Vitan , Universitatii , Rosseti , Victoriei , Nicolae Grigorescu , Dristor , Decebal , Titan , Blv. 1 Decembrie , Chisinau;

Cautati un magician si animator la petreceri de copii in Sector 3? Alegeti Magicianul Valentino si veti avea cele mai reusite petreceri pentru copii !

La evenimetele mari se pot face trucuri de iluzionism atat pe scena cat si de tip close-up in grupuri mici sau la fiecare masa unde stau invitatii.

Un spectacol de magie cu Magicianul Valentino poate fi solutia ideala pentru o petrecere mai mult decat reusita.

Avand un Magician ca animator de petrecere veti avea un spectacol de treatu interactiv, original si personalizat , in care actorul principal va fi sarbatoritul ajutat de toti ceilalti copii invitati.

Spectacolele noastre de magie pentru petreceri de copii Sector 3 nu sunt standard ci sunt adaptabile in functie de numarul de invitati si intervalul de varsta al copiilor.

Organizam petreceri Sector 3 tematice de magie pentru copii la domiciliu, gradinita, loc de joaca, scola, restaurant, atat in Bucuresti cat si in Ilfov.

Pentru detalii suplimentare petrceri Copii sector 3 si oferte de pret, trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti un raspuns.

Copyright © 2015 Magic Valentino. Toate drepturile rezervate.