Animatori botez Bucuresti

Magic Valentino va ofera clipe de neuitat, ca animator botez in Bucuresti si judetul Ilfov.

Petrecerile de botez sunt organizate in cinstea unui copil, iar la aceste petreceri adultii vin de cele mai multe ori insotiti de copii lor.

Este nevoie de organizare si planificare foarte buna a momentelor petrecerii avand in vedere numarul copiilor participant.

Copii se plictisesc repede si pot face activitati care ii pot deranja pe ceilalti invitati. Iar in alte cazuri fac in asa fel incat sa ii influenteze pe parinti sa plece de la petrecere.

Ce moment alegi la petrecerea de botez?

Adaugarea unor momente cu animatori la petrecerea de botez este o solutie eficienta deoarece ii tine ocupati pe copii cu activitati placute lor.

Trebuie sa tineti cont ca pentru o astfel de activitate pentru copii sa organizati in cadrul restaurantului un loc special.

Este important ca in acest loc muzica sa nu se auda prea tare, dar sa fie suficient spatiu pentru jocurile pe care le vor face copii impreuna cu animatorul.

Magicianul Valentino poate crea o atmosfera placuta atat pentru copii cat si pentru adulti.

Spectacol de Magie la Botez

Spectacolele organizate de Magicianul Valentino la petrecerile de Botez pot fi spectacole de scena sau spectacole de apropiere. Adica Magicianul trece pe la fiecare masa si face numere de magie individual cu fiecare invitat sau cu un grup restrans. Pentru a vedea oferta apasa aici: Petreceri Familie

Copyright © 2015 Magic Valentino. Toate drepturile rezervate. Animatori Botez Bucuresti,  Magician Botez